De 1001 gezichten van de Moods-stoel

D Published 09 april 2015 11:00 Nader bekeken... / Collecties

Moods is een nieuw concept van de Belgische fabrikant Mobitec. Met de Moods-lijn kunnen onze klanten de gewenste tafels en stoelen geheel naar eigen voorkeur samenstellen. Zowel voor particulier als zakelijk gebruik biedt het Moods-concept nagenoeg onbeperkte mogelijkheden.

De Moods-lijn

Als specialist in de productie van stoelen, fauteuils en tafels van hoge kwaliteit, heeft Mobitec het Moods-concept ontwikkeld om op gepersonaliseerde wijze aan de uiteenlopende verwachtingen van de klanten te voldoen. De stijl van Moods is strak, modern en design en is gericht op een jong en hip publiek. Moods is geschikt voor de inrichting van een huis maar voldoet even goed aan de vereisten van hotels, restaurants, kantoren en winkels.

Stel uw stoel naar eigen voorkeur samen

Moods biedt het summum aan personalisatie en kan volledig volgens uw eigen ideeën worden aangepast. Personaliseer uw Moods-stoel naar hartenlust met de volgende mogelijkheden:

• Kies voor de kuip uit 4 modellen, beschikbaar in twee mogelijke afwerkingen (unicolor of bicolor). De eenkleurige versie is voorzien van een naad in de kleur van de bekleding, de naad van de tweekleurige afwerking heeft de kleur van de zitting, want naden in twee verschillende kleuren zijn niet mogelijk.

• Contrastnaden in 9 verschillende kleuren. Voor het contraststiksel wordt een dikkere draad in de gekozen kleur gebruikt, om het contrast goed te laten uitkomen (mogelijk voor unicolor en bicolor).

• De poten zijn verkrijgbaar in 3 houtsoorten (beuken, eiken of walnoot) en in 3 mogelijke zithoogtes (47, 62 of 82 cm). Ook metalen onderstellen zijn mogelijk.

• Voor de bekleding van de stoelen kunt u kiezen tussen een twintigtal afwerkingsmogelijkheden in stof, leder of kunstleder, de één nog hipper dan de andere. Zelfs de armleggers en poten kunnen worden gepersonaliseerd

Als u voor een stoel met armleggers kiest, biedt Moods de keuze uit:

• beklede armleggers, • metalen armleggers, verkrijgbaar in 7 RAL-kleuren.

De Moods-lijn biedt ook 3 soorten onderstellen:

• houten poten, verkrijgbaar in meer dan 35 houttinten, • metalen poten, verkrijgbaar in 7 RAL-kleuren, • poten op wieltjes.