ALGEMEEN

Kan ik als privépersoon rechtstreeks Mobitec-meubilair kopen?

Nee. Mobitec’s cliënteel bestaat uitsluitend uit zakelijke klanten, meubelwinkels of inrichters van collectieve en facilitaire voorzieningen.

Als particuliere klant richt u zich het best tot een van onze wederverkopers. Alle vestigingspunten van onze wederverkopers vindt u via de speciale zoekfunctie op deze website.

Particuliere klanten mogen echter ons showroom in Eupen bezoeken, om een eerst kijkke op ons producten te kunnen werpen. Plan uw bezoek.


U bent professioneel en wordt graag Mobitec-klant.

Om Mobitec-klant te worden stuurt u een mail met uw volledige adresgegevens naar marketing@mobitec.be.

Onze vertegenwoordiger in uw regio neemt daarna persoonlijk contact met u op.


Hebt u een showroom? Voor wie en wanneer is die toegankelijk?

Ja, wij beschikken over een tentoonstellingsruimte in Eupen in België, waar ook onze hoofdzetel is gevestigd.

Deze showroom is niet alleen toegankelijk voor onze professionele klanten, maar ook voor de particuliere klanten, nochtans in dit geval alleen op termijn tijdens de normale openingsuren (maandag - donderdag van 8.00u tot 17.00u, vrijdag van 8.00u tot 16.00u).

Een termijn voor een bezoek in onze showroom aanvragen.


Hanteert u standaard leveringstermijnen?

De leveringstermijn hangt af van de wederverkoper en wordt niet door Mobitec bepaald. Voor zijn wederverkopers hanteert Mobitec zelf een standaard productie- en leveringstermijn van 6 à 7 weken.


Is er een minimum opdrachtgrootte?

Nee, en dat is trouwens een sterke kant van ons bedrijf: Mobitec produceert zonder minimum opdrachtgrootte. Vanwege het zeer groot aantal beschikbare afwerkingen legt Mobitec geen voorraad aan. Alle leveringen worden na opdracht geproduceerd, of het nu 1 of 100 stuks betreft.


Waar vind ik uw algemene verkoopsvoorwaarden?

Onze verkoopsvoorwaarden zijn op aanvraag beschikbaar bij onze verkoopsdienst. Stuur daarvoor een mail naar het algemeen Mobitec-adres info@mobitec.be.