Showroom mobitec

Onze nieuwe showroom in Eupen is zowel voor onze professionele klanten als voor de particulieren toegankelijk. Kom maar langs!

Op meer dan 700m² worden niet alleen onze producten gepresenteerd, maar u krijgt ook een inkijkje in het bedrijf Mobitec met zijn filosofie.

Bezoek ons en overtuig je van het comfort van onze stoelen, ontdek de verschillende afmetingen van onze tafels of vergelijk onze overtrekken en de verschillende kleuren van de houtsoorten.

Ontdek bovendien de knowhow en de gezichten achter de creaties en de merk Mobitec.

Bezoeken van professionele klanten

Kom maar langs en ontdek de nieuwe collecties of begeleid één van uw klanten en adviseer deze in een daarvoor speciaal uitgeruste tentoonstelling met vergaderingszalen en alle nodige hulpmiddelen.

Maak een afspraak

Bezoeken van particuliere klanten

U bent fan van de één of andere collectie? U hebt zin in ons beter te leren kennen, meer over de merk en de waardes van Mobitec te ervaren? Wij bieden u aan ons showroom op afspraak te bezoeken.

Opgepast, wij kunnen geen directe bestellingen van particuliere klanten bij ons opnemen. Wij zullen u naar een van onze verdelers bij u in de buurt doorverwijzen.

Plan uw bezoek

Mobitec’s showroom bezoeken: Praktische informatie

Waar?

Onze showroom is gesitueerd in Eupen in de Stockbergerweg 11.

Wanneer?

Bezoeken in de showroom zijn alleen tijdens de week van 8 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17 uur, vrijdags tot 16 uur, op afspraak mogelijk.

Hoe?

Vraag hier voor een afspraak. Wij gaan u zo snel mogelijk contacteren! Bij voorbaat dank voor uw aanvraag.